Termékek

Termékek

Egy kis ízelítő a nálunk kapható termékekből,melyek különböző kiszerelésekben, otthoni fogyasztásra is, bolti áron megvásárolhatók.

Edzés Előtti Energizálók

Sportitalok

25 különböző Carnitines, arginines és BCAA-s edzés közbeni ital széles választéka Nutrend, Vitalade, Absolute live és más márkákból.

Táplálék kiegészítők

Vitamin és ásványi anyag komplex. A vitamin nem növeli az izomtömeget, nem fogyaszt, nem hizlal. A vitaminok és ásványi anyagok nélkülözhetetlen tápanyagok, amelyek a szervezet működéséhez szükségesek.

A fehérje az emberi szervezet számára az egyik legfontosabb tápanyag. Fontos a többszöri bevitel a szervezetbe, mert a fehérje nem raktározódik. A fehérje turmixok célja, hogy  gyorsan juttassanak fehérjét a sportoló szervezetébe.  Ez nem más, mint táplálék.

Az ízületvédők a biztonságos sportolás szükséges elemei, olyan ásványi anyagok, amelyek kifejezetten az ízületeket építik.  Megelőzési céllal is javasoltak, nem csak akkor, ha már fáj.

Protein szeletek, sütemények

Több mint 20 különböző ízesítésű és márkájú

Alacsony cukor és szénhidrát tartalmú protein szelet.
Kedden és pénteken érkeznek a friss proteines, cukormentes sütemények, melyekből rendelést is felveszünk, sőt, születésnapi torták is készíthetők.

Sportruházat

Jó minőségű férfi és női sportruházat, megfelelő ár érték arányban, kapható és rendelhető.

FORGALMAZOTT MÁRKÁK