III. Közösen a testsúly ellen + szeptemberi testösszetétel mérés!

III. Közösen a testsúly ellen + szeptemberi testösszetétel mérés!

III. Közösen a testsúly ellen + szeptemberi testösszetétel mérés!

Most ajándék bérlettel jutalmazzuk a kitartásod!

Az egészséges életmódra való törekvés mindannyiunk számára fontos, és ehhez a megfelelő támogatásra van szükségünk. Örömmel jelentjük be immáron harmadik alkalommal a “Közösen a Túlsúly Ellen” programunkat, amely a Cutler Gym Sopron edzőtermének egyik legkedveltebb kihívása!

Ahogy az előző programjainkban, most is segítünk az egészséges életmódhoz vezető úton, és extra motivációkkal is készültünk!

A Program Részletei

Az “Közösen a Túlsúly Ellen” programunk a testösszetétel méréssel kezdődik, amit minden hónapban díjmentesen biztosítunk a tagjaink számára. A szeptemberi testösszetétel mérésünket szeptember 7-én fogjuk megtartani. Itt nem csupán a tested állapotáról kapsz egy átfogó képet, hanem egy táplálkozási tanácsadással, egy edzéstervvel és étrenddel is segítünk elindulni az úton!

És ez nem minden: ahogy a korábbiakban most, most is készültünk egy kis extra motivációval: ha a következő egy hónapban legalább 10 alkalommal ellátogatsz hozzánk, egy ajándék hónappal meghosszabbítjuk a bérletedet! !

A testösszetétel mérésről ide kattintva olvashatsz többet.

Az egészség, egészséges életmód népszerűsítése  Cutler Gym Sopron szívügye. Hisszük, hogy minden kis lépés számít az egészségesebb jövő felé. Csatlakozz hozzánk szeptember 7-én, és legyél része a Cutler Családnak!

További információ, az ajándék hónap feltétele:

  • Az idei, 2023-as évben még nem jártál nálunk.
  • A testösszetétel mérési napon ( szeptember 7.-én) részt veszel, vásárolsz egy egy hónapos korlátlan bérletet és fontos, hogy jelezd kollégáinknak, hogy a programban is részt szeretnél venni! 
  • A következő 1 hónap során legalább 10 alkalommal ellátogatsz termünkbe.

Várunk Titeket soproni konditermünkben!