Új szolgáltatás – minden hónap elején díjmentes testösszetétel mérés!

Új szolgáltatás – minden hónap elején díjmentes testösszetétel mérés!

Új szolgáltatás – minden hónap elején díjmentes testösszetétel mérés!

A Cutler Challenge-n debütált termünkben a testösszetétel mérés, amit versenyünk után is minden hónap elején díjmentesen biztosítunk tagjaink számára!

Június 8-án fog véget érni az első Cutler kihívásunk, amelyről ide kattintva olvashatsz többet. A 3 hónapos kihíváson az fog győzedelmeskedni, aki a kezdő méréseredményhez képest, százalékos arányban a legnagyobb testzsír százalék csökkenést érte el.

Nagyon örülünk, hogy ennyien részt vetettek a kihívásunkon, és, hogy ennyien részt vetettek a méréseken. Ugyanis bárki, aki érvényes bérlettel rendelkezett, ingyenes elvégezhette a mérést és segítséget is kapott az értékek kielemzéséhez.

Erre való tekintettel a jövőben is minden hónap elején díjmentesen biztosítani fogjuk számotokra ezt a szolgáltatást! Kövessétek figyelemmel Facebook és weboldalunkat, ahol időben tájékoztatni fogunk a dátumokról.

A testösszetétel mérésről

A méréseket az Inbody 570-es készülékével végezzük. A vizsgálat csupán pár percet vesz igénybe. Vegyél részt havonta a díjmentes vizsgálatainkon és a személyre szabott InBody eredménylapjaid motiválni és segíteni fognak céljaid elérésében! Állíts össze egy hatásos edzéstervet és kövesd nyomon a test változásait az Inbody teszttel

  • Egy gyors és egyszerű InBody teszt több mint 40 eredményt szolgáltat.
  • Az InBody eredmények potenciális betegségeknek, vagy a legyengült egészségnek az első jelzője lehet.
  • A szegmentált izomelemzés fókuszált edzésterv készítését teszi lehetővé.
  • A vízháztartás elemzése képes a gyenge fizikai állapot jelzésére.