Novemberi testösszetétel mérés + Közösen a túlsúly ellen 2.0

Novemberi testösszetétel mérés + Közösen a túlsúly ellen 2.0

Novemberi testösszetétel mérés + Közösen a túlsúly ellen 2.0

A következő díjmentes testösszetétel mérés november 9.-én lesz a Cutler Gym Sopronban, reggel 8 és este 8 óra között. A részvétel minden érvényes jeggyel, bérlettel rendelkező tagunk számára díjmentes.

Mindezen felül még egyszer elindul “közösen a túlsúly ellen” programunk, amiben 1 hónapos ajándék bérlettel, edzésekkel, edzés és étrend tervvel segítjük az egészséges életmód útjára lépőknek. Az első kör után többen írtatok, hogy lemaradtatok, és érdeklődtetek, hogy mikor indul újfent.

A dátum: november 9! Az első programon több, mint 25-en indultatok el, talán az első bátor brigád hozta meg a kedvet a többiek számára. Nekik ezúton is gratulálunk!

A “közösen a túlsúly ellen” programban résztvevők akkor tudnak részt venni a programban, ha november 9.-én megjelennek a testösszetétel mérésen. Itt részletesen kielemezzük a mérés eredményét, összeállítunk egy étrend és egy edzés tervet Lőcze Dániel segítségével és kezdődhet a harc a túlsúly ellen!
Az 1 hónapos ajándék bérlet mellé pedig Kovács Adrián további díjmentes Crossfit edzésekkel támogatja a résztvevőket, hétfőnként 17:00 órától.

További információ, indulási feltételek:

  • Testtömeg-indexed (BMI) 30 fölé esik, azaz a legalább I. fokú elhízás kategóriájába. Itt tudod kiszámolni a sajátodat a testsúly kalkulátor segítségével: https://www.webbeteg.hu/calc_testsuly
  • Az idei, 2022-es évben még nem jártál nálunk.
  • Nem végzel egyéb sportot.

Várunk Titeket soproni konditermünkben!