Közösen a túlsúly ellen, ajándék bérlettel!

Közösen a túlsúly ellen, ajándék bérlettel!

Közösen a túlsúly ellen, ajándék bérlettel!

Nem kezdtél még el edzeni mert még nem volt elég motivációd hozzá? Mindig vártad a megfelelő lehetőséget? Akkor az új programunkat neked szól! Egy havi ingyen bérlet vár rád, ha illik rád a következő leírás:

  • Testtömeg-indexed (BMI) 30 fölé esik, azaz a legalább I. fokú elhízás kategóriájába. Itt tudod kiszámolni a sajátodat a testsúly kalkulátor segítségével: https://www.webbeteg.hu/calc_testsuly
  • Az idei, 2022-es évben még nem jártál nálunk.
  • Nem végzel egyéb sportot.

Hogyan segítünk mi?

Ahogy előbb is említettünk, az első havi bérletet ingyen kapod ajándékba. Mi csak annyit kérünk, hogy egy héten heti háromszor a számodra megfelelő időpontba gyere el hozzánk edzeni, amiből egyet Kovács Adrián fog tartani neked crosstraining keretein belül. Lőcze Dániel pedig teljes edzés és étrend tervvel segíti az életmódváltásod. Ha pedig 3 hónapig is megmarad a lelkesedésed, a legkitartóbbakra értékes nyeremények várnak majd.

Ha felkeltettük az érdeklődésed, várunk október 12-én, ahol mérlegelünk, és ezzel el is indítjuk a programot! Sőt, nem csak mérlegelünk, hanem testösszetételt mérünk, amit minden Cutler bérletes számára díjmentes!

Az elhízás napjainkban népbetegségnek számít. És amellett, hogy nem érezzük magunkat olyan jól a bőrünkben, esetleg esztétikailag zavar, amit a tükörben látunk, sokkal fontosabb, hogy súlyos betegségek kialakulásához vezethet a mozgásszegény életmód és egészségtelen táplálkozásnak együttesen „köszönhetően”. Leggyakoribb megbetegedések a szív- és érrendszeri problémák és a magas vérnyomás, de hosszú távon akár cukorbetegség, daganatos megbetegedésekhez is hozzájárul. Mi ebben szeretnénk segíteni neked, hogy az ideális súly kiszámolásával egy hosszú, de csodálatos úton induljunk el az életmódváltás felé.