Itt az ősz, itt van újra!

Itt az ősz, itt van újra!

Itt az ősz, itt van újra!

Hivatalosan is beköszöntött az ősz, így véget ért a csábító, „bűnözésekkel teli” időszak az életünkben: balatoni lángosozásokat, késő esti kertipartikat, nyaralásokat és fesztiválokat felváltja egy rendszerezetteb periódus. Ahhoz, hogy a 2023-as nyárra bűntudat nélkül állhassunk készen, ideje újra az egészséges életmódba belekezdeni.

Helyes táplálkozás mellett a rendszeres sportolással nem csak látványos átalakulás érhető el, de javul a közérzet, az egészség és még az önbizalom is növekedik. És megsúgjuk… ha még most elkezditek, biztos, hogy még egy rossz megjegyzést sem kaptok a családtól a karácsonyi asztalnál! Egy kis ösztönzésképpen néhány új szolgáltatással várjuk a bérlettel rendelkezőket és jövőbeli bérleteseinket:

  • minden hónap elején ingyenes testösszetétel mérés, így látni fogod munkád gyümölcsét a tükrön és a dicséreteken kívül konkrét számokkal
  • segítségképpen az edzők és az edzőtársak mellett már a gépek is segítenek a helyes használatukat illetően. Rövidesen minden egyes gép egyedi QR kóddal lesz ellátva, ahol egy minivideóban megtekinthetitek, hogyan kell szakszerűen használni őket.

    A hideg téli hónapokban pedig természetesen továbbra is ingyenes szauna fog várni benneteket!

 Kezd el most, és a jövőbeni éned nagyon hálás lesz érte! 🙂