Életmód club

Életmód club

Életmód club

A 12 hetes életmódváltó-program komplex megoldást kínál: szakavatott edzőkkel, személyre szabott edzéstervvel és működő diétával segítünk neked, akár fogyni, akár izmosodni szeretnél, vagy életminőségeden javítani.
A 12 hetes programot 3-4 hetes ciklusokra bontottuk fel. Minden ciklus első hetében klubtagjaink szakavatott edzőink segítségével tanulják meg a terem és az ott található gépek használatát. Megismerkednek az edzésterveikkel, saját testükkel és annak határaival.
Az ezt követő 2-3 hétben önállóan, a tanultak szerint dolgoznak tovább a következő ciklus elejéig, az újabb konzultációs edzésekig.
Az edzővel közös heteken reggeltől estig választhatóak az időpontok, mi igazodunk hozzád. Amikor önállóan edzel, akkor végzed el, amikor szabadidőd engedi.
Az első előadásra szeptember 17-én kerül sor. A megjelenés erősen javasolt, itt kapjátok ugyanis meg azt az elméleti tudást, amin a módszerünk alapszik. Az első alkalommal hosszabb programmal kell számolnod, itt kerül ugyanis sor az “előtte” fotók elkészítésére, a testösszetétel-mérésekre, és itt kaptok időpontot a választott edzőtökhöz.
Az úton csoportvezetőnk, Koloszár Enikő kísér majd végig, és nem hagyja, hogy feladd! Előadónk, Vörös Zoli WABBA világbajnok testépítő arról gondoskodik majd, hogy elméleti tudásotok szilárd alapokra épüljön.
Programunk alapdíja egy 14.000 forintos regisztrációs-díj, amely tartalmazza az elméleti oktatás költségeit, az Életmód Club-os pólódat, valamint az előtte-utána mérések és fotózás költségeit. A program havidíja 9000 forint, amit minden hónap elején az edzőteremben kell kiegyenlítened. A program ideje alatt érvényes bérlettel is rendelkezned kell!
A Scitec Magyarország jóvoltából minden klubtagunk 11.000 forint értékű táplálékkiegészítő-csomagot kap ajándékba!
A programról bővebb információt itt:www.eletmodclub.hu
JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: szeptember 16.

Változtasd meg életedet 12 hét alatt! Az Életmód Club már bizonyított – Ne higgy a csodákban, menj biztosra!