#BeActiveDay2023 a Cutler Gym Sopronban!

#BeActiveDay2023 a Cutler Gym Sopronban!

#BeActiveDay2023 a Cutler Gym Sopronban!

Az egészséges életmód kezdete mindig izgalmas, és most itt a lehetőség, hogy kipróbáld a Cutler Gym Sopron fantasztikus környezetét teljesen ingyenesen!🤩 Ezért mi is csatlakoztunk a #BeActyveDay országos kampányához.🏋🏻‍♂️🏃🏼‍♀️ 
⚫️ Szeptember 23-án edzőtermünk ajtaja egész nap nyitva áll, és mindenki számára ingyenes a belépés. Ezen a különleges napon lehetőséged lesz betekinteni abba, hogy miért is olyan kivételes a Cutler Gym Sopron közössége.
🔴A legfiatalabb sportrajongók számára 10:00 órától kínálunk egy különleges eseményt – a Cutler Kids csoportos edzést! Ez egy fantasztikus lehetőség a gyermekeknek, hogy megismerjék a sport és a testmozgás világát egy szórakoztató és interaktív környezetben.
Ne hagyd ki a #BeActiveDay-t!😄 Szerezd meg a testmozgás örömét, találkozz új emberekkel, és építsd fel az egészségesebb jövődet a Cutler Gym Sopron segítségével.

Kérünk mindenkit, az első belépőket és azokat is, akik régóta a csapatunkat erősítik, hogy szombaton a #BEACTIVEDAY2023 #HUNACTIVE #CUTLERSOPRON hashtagekkel legyenek szívesek egy posztot kitenni a teremből!